Rådgivning

Når smuss blir forhindret fra å komme inn i et bygg, blir det naturlig nok mindre skitt, fuktighet og støv i bygget. Dermed blir det mulig å gjøre renholdet mer effektivt og redusere kostnadene. Våre kunder opplever at det kan være snakk om store økonomiske gevinster. I de fleste tilfeller vil også kvaliteten på renholdet oppleves som bedre etter at man har installert Renholdssoner.

Samarbeidet med Datec og CleanPilot konseptet

Høsten 2006 startet N3zones Group og Datec Norge et samarbeid om utviklingen av planleggings- og kalkulasjonsverktøyet Jonathan Clean, slik at N3zones kunne integrere sine produkter som en del av Jonathan Clean sin kalkyle og renholdsplan.

Gjeldende versjon av Jonathan Clean inneholder en egen modul for Renholdssoner som en integrert del av kalkyle og renholdsplaner i programmet.

Modulen muliggjør:

 • Integrere arbeidstegninger med Renholdssoner som en del av renholdsplanen i Jonathan Clean
 • Beregne kostnadsbesparelser ved å benytte Renholdssoner
 • Hente ut arbeidsbeskrivelser og rutiner for en renholdssone
 • Få god oversikt over alle renholdssonene i de ulike byggene
 • Mulighet for selv å legge inn, eller endre renholdssonene

N3zones er i dag en av Datec Norges samarbeidspartnere på utvikling av Jonathan Clean. Fokuset i samarbeidet er utvikling av kundenes kompetanse og evne til å dokumentere inngangspartiets betydning for renholdskvaliteten.

  Kontakt oss

  Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra N3.

  N3 utvikler og eier varemerkene Renholdssoner og N3zones. Som markedsleder med over 25 års erfaring gjør vi det vi kan best; Å stoppe mest mulig smuss og fuktighet.

  Terms and conditions

  Personvernerklæring

  Telefon: 02131 kundeservice@n3.no