Karriere

Vi ønsker å skille oss ut fra våre konkurrenter ved å gi «det lille ekstra». Vi er et selskap som er opptatt av å bygge kultur basert på bærekraftige verdier for våre kunder, partnere og medarbeidere. Kvalitet, service og profesjonalitet kombinert med prestasjon er sentrale drivere i vårt sett å tenke. Vi er opptatt av å tenke helhetlig hvor både arbeidsmiljø, det å ha kunden i fokus, utvikling , samfunn og grønne verdier er perspektiver som skal gjennomsyre oss som selskap. Vi tror at medarbeidere og partnere trives og presterer bedre i et miljø som skal bære preg av det å være inkluderende og hvor humør og glede er en del av hverdagen.

Hvis du kjenner deg igjen i vår kultur og vårt ståsted og kan tenke deg å jobbe i et selskap i positiv utvikling, kan du ta kontakt med:

Tor-Egil Lerjemark

Kommersiell direktør
T: +47 93 48 02 77
E: tel@n3.no

Vi søker etter følgende:

Kundesupport – Inneselger B2B

Vi er markedsledende i vår nisje og med nye løsninger og en økende kundemasse trenger vi nå å forsterke laget vårt ytterligere. Derfor søker vi etter en selvdreven, entusiastisk og fremoverlent Inneselger B2B som brenner for å skape verdi og gode kundeopplevelser. Dette er en nyopprettet stilling og du vil være vår stemme utad.

 

Se annonse

N3 har utviklet og eier varemerkene Renholdssoner og N3zones. Som markedsleder med over 22 års erfaring gjør vi det vi kan best; Å stoppe mest mulig smuss og fuktighet.

Personvernerklæring

Policy for bærekraftig forretningspraksis

Retningslinjer for leverandører

Telefon: 02131 kundeservice@n3.no