Vi forenkler og skifter navn til N3

Navneendringen er en naturlig del av en utvikling der vi ønsker å forenkle og forbedre for våre kunder. Vi ønsker å være gjenkjennelig og fremtidsrettet, samtidig som firmanavnet skal kunne fungere på tvers av landegrensene.

Selskapet vil endre navn, men ikke innhold. Vi styrker vår organisasjon, vår produktportefølje, vårt kundefokus og servicegrad. Vi som selskap har de samme grunnverdier, vi er de samme menneskene og besitter den samme kompetansen som vi har opparbeidet gjennom samarbeid med våre kunder.

N3 vil produsere, rådgi, selge, installere og leverer kundeservice for varemerkene Renholdssoner i Norge og N3zones i Norden, samt vårt IoT Ecosystem N3smart.

Vår merkevare Renholdssoner vil beholde sitt navn. Der vil vi fortsette å vise kvaliteten og kompetansen som er bygget opp de siste 15 årene. Det er en tjeneste vi er stolte av, og hvor vi fortsetter å møte kundenes behov og skape verdier.

Navneendringen medfører ingen endringer for deg som kunde.

Ved spørsmål knyttet til navneendring, vennligst kontakt:

 

Dag Hognerud
CEO

E-post: dh@n3.no

Telefon +47 98 28 61 51

 

Torgeir Mork
Kundedirektør

E-post: tm@n3.no

Telefon +47 90 14 63 40

N3 har utviklet og eier varemerkene Renholdssoner, N3zones og N3smart. Som markedsleder med over 25 års erfaring gjør vi det vi kan best; Å stoppe mest mulig smuss og fuktighet.

Personvernerklæring

Policy for bærekraftig forretningspraksis

Retningslinjer for leverandører

Telefon: 02131 kundeservice@n3.no