15. februar 2021

Unike matter som stopper smuss og fuktighet

Våre matter er basert på et unikt og patentert system for å stoppe smuss og fuktighet – før det kommer inn i bygget.

Sliter bedriften med smuss og fuktighet, som dras inn i bygget, kan våre matter ved bruk i inngangspartiet sikre betydelig reduksjon av dette. Våre matter er basert på det vi kaller renholdssoner®, og disse sonene bidrar med en rekke fordeler. Tekstilbelegget er i beste kvalitet og både stopper og holder på smuss og fuktighet. Takket være fibrenes unike form er de ideelle for avskraping.

Støydempende, sklisikre og flammehemmende.

Våre matter er dessuten meget støydempende, sklisikre og flammehemmende. Med disse matte-baserte renholdssonene har du de beste kortene på hånden når du ønsker å bekjempe forekomsten av smuss og fuktighet i bygget.Både våre matter og vi som bedrift er underlagt en rekke krav vi har formulert for å sikre så høy kvalitet som mulig.

Anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.

Vi er meget stolte over at vårt mattesystem renholdssoner® har oppnådd anbefaling av Norges Astma- og Allergiforbund. NAAFs anbefaling konkluderer med at renholdssoner er et godt dokumentert mattesystem som bidrar til økt livskvalitet for personer med luftveisplager.

 

N3 har utviklet og eier varemerkene Renholdssoner, N3zones og N3smart. Som markedsleder med over 25 års erfaring gjør vi det vi kan best; Å stoppe mest mulig smuss og fuktighet.

Personvernerklæring

Policy for bærekraftig forretningspraksis

Retningslinjer for leverandører

Telefon: 02131 kundeservice@n3.no