Karriere

Vi ønsker å skille oss ut fra våre konkurrenter ved å gi «det lille ekstra». Vi er et selskap som er opptatt av å bygge kultur basert på bærekraftige verdier for våre kunder, partnere og medarbeidere. Kvalitet, service og profesjonalitet kombinert med prestasjon er sentrale drivere i vårt sett å tenke. Vi er opptatt av å tenke helhetlig hvor både arbeidsmiljø, det å ha kunden i fokus, utvikling , samfunn og grønne verdier er perspektiver som skal gjennomsyre oss som selskap. Vi tror at medarbeidere og partnere trives og presterer bedre i et miljø som skal bære preg av det å være inkluderende og hvor humør og glede er en del av hverdagen.

Medarbeideren er N3:s viktigste ressurs, og årsaken til våre fornøyde kunder og lønnsomme vekst. Som følge av dette er vi kontinuerlig på jakt etter nye dyktige medarbeidere/kolleger.

Nysgjerrig på oss? Send oss noe ord.
Vi følger opp alle henvendelser med en uforpliktende og hyggelig prat.

Tor-Egil Lerjemark

Kommersiell direktør
T: +47 93 48 02 77
E: tel@n3.no

N3 har utviklet og eier varemerkene Renholdssoner, N3zones og N3smart. Som markedsleder med over 25 års erfaring gjør vi det vi kan best; Å stoppe mest mulig smuss og fuktighet.

Personvernerklæring

Policy for bærekraftig forretningspraksis

Retningslinjer for leverandører

Telefon: 02131 kundeservice@n3.no