Få full oversikt og mer ut av renholdssonene med N3smart

Renholdssoner stopper og kontrollerer opptil 93% av smuss og fukt, noe som gir store gevinster, men:

 • Vet du med sikkerhet at renholdssonene blir tømt og vedlikeholdt hver dag slik de skal?
 • Vet du at riktig maskin brukes og at den fungerer slik den skal?

Det er lett å miste oversikten over hva som er utført og hvor – spesielt om du har ansvar for mange bygg og inngangspartier. Utføres ikke renholdet riktig – synker trivselen og førsteinntrykket hos brukerne av bygget! Tømmes ikke renholdssonene vil effekten og muligheten for gevinst reduseres.

N3smart vil sørge for at drift og renhold fungerer som det skal til enhver tid. Gjennom ny IoT sensorteknologi, sendes data direkte via 4G IoT narrowband til vår driftsportal, som muliggjør kommunikasjon uten nye behov, gateway, routere, wifi og annen infrastruktur. Det krever med andre ord ingen tiltak for deg som kunde.

Den intelligente renholdssonen

Med N3smart får du beskjed om renholdssonen ikke fungerer som den skal og trenger ettersyn. Det logges også informasjon om driftstid og hvor den enkelte maskinen er brukt. Vår kundeservice overvåker driftsportalen og hjelper deg med å sikre drift og dermed funksjonen til renholdssonen slik at du kan endre renholdet og ta ut store gevinster på å effektivisere driften. Du får din egen portal eller vi sender våre signaler til den portalen du ønsker. Vi har åpen API og sender i alle formater. Gjennom ny IoT-sensor teknologi og 4G narrow band skaper vi verdi og dyktiggjør våre kunder!

Kundeservice jobber for deg, så du slipper!

Våre dedikerte rådgivere og kundeservice vil til enhver tid sikre gjennom vår driftsportal at alt fungerer som avtalt! Dette hjelper deg med å sikre at din drift går som planlagt og fungerer optimalt. Om noe trenger oppfølging varsler vi deg – slik at du kan bruke tiden på andre ting.

Enkel oversikt i egen portal!

Logg inn i portalen og se oversikt over driftstid og lokasjon, pr. bygg eller pr. renholdssone – enkelt og greit. Om du ønsker sender vi deg månedsrapport på drift, slik at du kan følge med fra sidelinjen.

Slik fungerer det

1. Sonen

Gjennom en IoT-sensor montert i N3 EVO maskinen registreres informasjon om driftstid og lokasjon på den enkelte renholdssonen.

2. Skyen/driftsportal

All informasjon fra den enkelte renholdssonen blir på sikker måte sendt til N3smart IOT sentralsystemet og tilgjengeliggjort i driftsportalen.

LAST NED PRODUKTARK

3. Overvåking/rapportering

Vår dedikerte kundeservice overvåker driftsportalen, bygget og renholdssonene for deg. Dette hjelper deg med å sikre at drift og renhold fungerer optimalt. Om noe trenger oppfølging, varsler vi deg slik at du kan bruken tiden din på andre ting.

4. Enklere hverdag for deg

Du som kunde kan selv logge inn og følge med i driftsportalen, sette opp automatiske e-post varsler om avvik, og/eller du kan motta rapporter fra oss hver måned.

  Meld din interesse!

  Ønsker du mer informasjon eller ønsker å delta på våre webinarer om N3smart, fyll ut kontaktskjema og send inn.

  Jeg ønsker å motta nyhetsbrev.

  N3 utvikler og eier varemerkene Renholdssoner, N3zones og N3smart. Som markedsleder med over 25 års erfaring gjør vi det vi kan best; Å stoppe mest mulig smuss og fuktighet.

  Terms and conditions

  Personvernerklæring