Hotell

Renholdssoner er et helt unikt mattesystem som er spesielt utviklet for å tilpasses hoteller! Renholdssoner stopper, kontrollere og fjerne smuss og fuktighet i inngangspartier og områder fra skitten til rent. Renholdssoner er utviklet i samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF).

Renholdssoner brukes i dag i mange hoteller i hele Norge. Ta kontakt i dag og få en kostnadsfri befaring.

 

Jeg ønsker kostnadsfri befaring

Referanser

Scandic Nidelven, Trondheim

Vi var sterkt plaget av store mengder skitt og fuktighet som ble dratt inn. Vårt tidligere mattesystem klarte på ingen måte å stoppe dette. Etter installasjonen av Renholdssoner kunne vi etter kort tid se en markant forbedring. At utseendet på produktet i tillegg ble særdeles delikat, og at vi reduserte våre leiekostnader med 60 prosent, gjør installasjonen særdeles fordelaktig for oss. Planleggingen og gjennomføringen av prosjektet var svært profesjonelt, slik at den daglige driften av hotellet ikke ble berørt. Jeg anbefaler Renholdssoner.

Ruth-Eva Skomsvold, husøkonom

Radisson SAS Royal Garden, Trondheim

Etter at vi erstattet løse matter med Renholdssoner, er smuss og fuktighet ikke lenger noe problem på hotellet. Mopping av det øvrige gulvarealet er redusert betraktelig. Renholdssoner kan anbefales på det sterkeste.

Nora Melki Solberg, husøkonom

First Hotels Millenium, Oslo

Ved å installere Renholdssoner fikk vi redusert våre kostnader på leiematter med 70 %. Samtidig fikk vi fler kvadratmeter til disposisjon. Renholdssonen ble spesialtilpasset inngangspartiet og resepsjonen. Renholdssoner kan anbefales.

Henning Friberg, direktør

Anker

    Jeg ønsker kostnadsfri befaring!

    Fyll ut skjemaet og vi tar raskt kontakt med deg

    N3 utvikler og eier varemerkene Renholdssoner, N3zones og N3smart. Som markedsleder med over 25 års erfaring gjør vi det vi kan best; Å stoppe mest mulig smuss og fuktighet.

    Terms and conditions

    Personvernerklæring