Skoler

Renholdssoner er et unikt mattesystem som er spesielt utviklet for alle typer skoler med mye trafikk! Renholdssoner stopper, kontrollere og fjerne smuss og fuktighet i inngangspartier og garderober – noe som gjør det trygt, tørt og rent for alle brukerene av skolen. Renholdssoner er utviklet i samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund siden 2008 og brukes i dag på over 1500 skoler over hele Norge. Ta kontakt for en kostnadsfri befaring.

 

Jeg ønsker kostnadsfri befaring

Referanser

Lørenskog kommune

Etter at vi fikk installert Renholdssoner på de fleste skolene i Lørenskog kommune, har vi opplevd at smuss og fuktighet utenfra ikke lenger er noe problem på skolene. Jeg kan anbefale Renholdssoner.

Tone G. Anthi, renholdsleder

Skedsmo kommune

Åsenhagen skole hadde enorme problemer med grus og søle som elevene dro med seg inn i korridorer og klasserom. Konsekvensene var dårlig innemiljø og mistrivsel. For oss ble Renholdssoner redningen.

Heidi Sollien, fagsjef

Asker kommune

I tillegg til at Renholdssoner stopper smuss og fuktighet og samtidig er estetisk, har vi oppnådd flere fordeler. Fordi Renholdssoner er et fastmontert mattesystem, er det også sklisikkert. På skoler og i barnehager hvor hundrevis av barn løper ut og inn mange ganger i løpet av dagen, var dette et viktig sikkerhetstiltak for oss.

Hilde Bjerke, renholdssjef

Anker

    Jeg ønsker kostnadsfri befaring!

    Fyll ut skjemaet og vi tar raskt kontakt med deg

    N3 utvikler og eier varemerkene Renholdssoner, N3zones og N3smart. Som markedsleder med over 25 års erfaring gjør vi det vi kan best; Å stoppe mest mulig smuss og fuktighet.

    Terms and conditions

    Personvernerklæring