Varehandel

«Vi har merket lavere kost og bedre økonomisk forutsigbarhet etter installasjon av Renholdssoner. Det er ingen bekymring for frekvensen på mattebytter som tidligere måtte justeres med årstidene.

Spesielt merker vi mindre slitasje på rullebånd og heiser etter grovmatter ble installert i vindfang, samt faste matter foran rullebånd. Riktig bruk av teppebankere etter opplæring av renholderne har gjort at vi, selv i utsatte årstider som høst og vinter, har mye mindre driftsstans. Med Renholdssoner i inngangsparti merker vi at mye mindre skitt og salt dras inn på flisgolv og legger seg som film.
Levetiden på sonene har vært overraskende lang tatt i betraktning effekten den har.

Normalt har vi slitt med en film av skitt som legger seg, spesielt på toalettgulv. Dette har ikke vært tilfelle siden vi byttet til Renholdssoner. Det er også mindre fallskader på bygget da vi unngår løse matter som kunder snubler i.

Butikkene på senteret merker at det dras mindre skitt inn i deres lokaler fra fellesarealer, og at rullebånd har mindre driftsstans, noe som påvirker kundeantallet.

Største plusset med Renholdssoner, sett bort ifra effekten den har på renholdet og inneklima, er oppfølgingen fra N3 og responstiden når vi har hatt spørsmål om produktet og bruken. Jevnlige tilbakemeldinger og kontroller av leverandøren gjør det enkelt å avdekke behov for endring av frekvens på renhold, vedlikeholdsbehov på utstyr og rutiner for renholderne på bygget.»

 

Rune Ramberg
Drift
Lade Arena

Renholdssoner er et helt unikt mattesystem som er spesielt utviklet for å tilpasses alle typer butikker, kjøpesenter og varehandel! Renholdssoner stopper, kontrollere og fjerne smuss og fuktighet i inngangspartier og områder fra skitten til rent. Renholdssoner er utviklet i samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF).

Renholdssoner brukes i dag i varehandelen over hele Norge. Ta kontakt i dag og få en kostnadsfri befaring.

 

Jeg ønsker kostnadsfri befaring

Referanser

Mosseporten kjøpesenter

Vi er veldig fornøyd med hvordan senteret fremstår med Renholdssoner. Med 1,2 millioner besøkende i året er det viktig for oss å ha en løsning som fungerer. Erfaringene vi har gjort oss, er veldig positive.

Camilla Aagaard, senterleder

Liertoppen kjøpesenter

Renholdssoner gir et godt førsteinntrykk og fornøyde leietakere! Vi er veldig fornøyd og opplever at renholdet holder seg bedre utover dagen. Jeg anbefaler Renholdssoner!

Morten Pretorius, driftssjef

Sandens senter

Mattesystemet Renholdssoner ser mye penere ut enn de løse mattene som flyttet på seg, og som ikke greide å løse problemene vi hadde med inndratt smuss og fuktighet. Ved å installere Renholdssoner har vi løftet hele inngangspartiet på kjøpesenteret. Jeg kan anbefale Renholdssoner!

Richard Eriksen, driftssjef

Anker

    Jeg ønsker kostnadsfri befaring!

    Fyll ut skjemaet og vi tar raskt kontakt med deg

    N3 utvikler og eier varemerkene Renholdssoner, N3zones og N3smart. Som markedsleder med over 25 års erfaring gjør vi det vi kan best; Å stoppe mest mulig smuss og fuktighet.

    Terms and conditions

    Personvernerklæring