Kontor/Næringsbygg

Renholdssoner er et helt unikt mattesystem som er spesielt utviklet for å tilpasses alle typer kontor og næringsbygg! Renholdssoner stopper, kontrollere og fjerne smuss og fuktighet i inngangspartier og områder fra skitten til rent. Renholdssoner er utviklet i samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF).

Renholdssoner brukes i dag i tusenvis av kontorbygg over hele Norge. Ta kontakt i dag for en kostnadsfri befaring.

 

Jeg ønsker kostnadsfri befaring

Referanser

Mosseporten kjøpesenter

Vi er veldig fornøyd med hvordan senteret fremstår med Renholdssoner. Med over 1 million besøkende i året er det viktig for oss å ha en løsning som fungerer. Erfaringene vi har gjort oss, er veldig positive.

Camilla Aagaard, senterleder

Liertoppen kjøpesenter

Renholdssoner gir et godt førsteinntrykk og fornøyde leietakere! Vi er veldig fornøyd og opplever at renholdet holder seg bedre utover dagen. Jeg anbefaler Renholdssoner!

Morten Pretorius, driftssjef

Sandens senter

Mattesystemet Renholdssoner ser mye penere ut enn de løse mattene som flyttet på seg, og som ikke greide å løse problemene vi hadde med inndratt smuss og fuktighet. Ved å installere Renholdssoner har vi løftet hele inngangspartiet på kjøpesenteret. Jeg kan anbefale Renholdssoner!

Richard Eriksen, driftssjef

Anker

    Jeg ønsker kostnadsfri befaring!

    Fyll ut skjemaet og vi tar raskt kontakt med deg

    N3 utvikler og eier varemerkene Renholdssoner, N3zones og N3smart. Som markedsleder med over 25 års erfaring gjør vi det vi kan best; Å stoppe mest mulig smuss og fuktighet.

    Terms and conditions

    Personvernerklæring