Barnehager

Renholdssoner er et helt unikt mattesystem som er spesielt utviklet for barnehager! Renholdssoner stopper, kontrollere og fjerne smuss og fuktighet i inngangspartier og garderober, noe som gjør det trygt og tørt for alle barna og de som oppholder seg i barnehagen. Renholdssoner er utviklet i samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF).

Renholdssoner brukes i dag i over 1700 barnehager i hele Norge. Ta kontakt og få en kostnadsfri befaring.

 

Jeg ønsker kostnadsfri befaring

Se webinar

Referanser

Bjørnebåsen barnehage

Det er fantastisk å ikke trø seg våt på beina lenger! Vi valgte også å legge Renholdssoner i garderobene og det har vært gull verdt. Renholdssonene virker støydempende, gjør det finere og lunere, og bidrar i økt trivsel for alle. Vi har i tillegg fokus på miljøvern og Renholdssoner er et grønt valg hvor vi har eliminert utslippene som fulgte med henting og levering av de vaskbare mattene vi benyttet tidligere. Kostnadene med Renholdssoner var langt lavere enn forventet, så det bidro sterkt til å avgjøre valget.

Kirsti Bahr Liland, daglig leder

Øraker barnehage

I 2013 fikk vi installert Renholdssoner i begge innganger og garderober, og barnehagen kunne dermed eliminere både boning, blå sokker og løse leiematter – til den samme prisen. Anbefalingen fra Norges Astma- og allergiforbund var viktig og skapte en trygghet som gjorde det enklere å ta en avgjørelse om å velge Renholdssoner som mattesystem. Vi fikk installert nye Renholdssoner i 2018 og jeg kan trygt anbefale Renholdssoner til andre barnehager!

Solveig Lervik, daglig leder

Asker kommune

I tillegg til at Renholdssoner stopper smuss og fuktighet og samtidig er estetisk, har vi oppnådd flere fordeler. Fordi Renholdssoner er et fastmontert mattesystem, er det også sklisikkert. På skoler og i barnehager hvor hundrevis av barn løper ut og inn mange ganger i løpet av dagen, var dette et viktig sikkerhetstiltak for oss.

Hilde Bjerke, renholdssjef

Anker

    Jeg ønsker kostnadsfri befaring!

    Fyll ut skjemaet og vi tar raskt kontakt med deg

    N3 utvikler og eier varemerkene Renholdssoner, N3zones og N3smart. Som markedsleder med over 25 års erfaring gjør vi det vi kan best; Å stoppe mest mulig smuss og fuktighet.

    Terms and conditions

    Personvernerklæring