Prosjektering, koordinering og installasjon

Når tilbudet er akseptert, starter koordinering og prosjektering for å sikre en plettfri skreddersydd installasjon etter godkjent skisse. Vår kundeservice koordinerer installasjonen med riktig kontaktperson og vår sertifiserte gulvlegger. Når alt er avtalt, sender vi en skriftlig bekreftelse til kunden på e-post.

Alle våre installatører har gjennomgått og gjennomgår vårt årlige sertifiseringskurs og har bestått kurset.

 

Vedlikeholdssystemet

Inkludert er et komplett vedlikeholdssystem som er skreddersydd for den daglige rengjøringen av renholdssonen. Systemet består av en N3EVO teppebanker maskin med børster, hepa filter, poser og annet tilbehør. I tillegg følger det med internkontrollskjemaer og etiketter for å styre og kontrollere bruken av maskinen. Fullstendig brukermanual og smartinstruksjoner (korte filmer) ligger på våre nettsider under kundeservice og er også tilgjengelig gjennom CleanPilot. Kunden kan selv velge å ha med en funksjonsgaranti slik at driften sikres gjennom hele leieperioden.

Opplæring av renholdspersonell

I forbindelse med installasjonen sørger vi for opplæring av renholdspersonellet som skal ha ansvaret for vedlikeholdet av renholdssonene. Opplæringen blir koordinert av vår kundeservice.

N3 utvikler og eier varemerkene Renholdssoner, N3zones og N3smart. Som markedsleder med over 25 års erfaring gjør vi det vi kan best; Å stoppe mest mulig smuss og fuktighet.

Terms and conditions

Personvernerklæring