Norges Astma- og Allergiforbund videreutvikler og styrker samarbeidet med N3!

NAAF har vært og er en sentral partner i utviklingen av Renholdssoner. Dette har medført at fra 1. januar 2020 ønsker NAAF å sette sitt kvalitetsstempel «Utviklet i samarbeid med NAAF» på Renholdssoner systemet.

Anbefalt for første gang i 2008

Renholdssonersystemet ble anbefalt av NAAF for første gang i 2008, og etter det har tusenvis av barnehager, skoler og helsebygg i hele Norge fått et bedre inneklima. Effekten ved bruk av Renholdssoner systemet er meget godt dokumentert gjennom de siste 15 årene.

 

Kontinuerlig utvikling

For alle som har valgt Renholdssoner så er dette en bekreftelse på at dere har valgt et trygt og gjennomprøvd system som er under kontinuerlig utvikling. Innovasjon står sentralt i vår bedrift og vi arbeider kontinuerlig for bedre produkter og digitale løsninger. Les også om hvordan du gjennom ny IoT sensorteknologi kan få full oversikt!

 

Vi bygger kompentanse

For oss i N3 så er vi  svært fornøyd med det tette samarbeidet med NAAF, og at vi i felleskap bygger kompetanse på inneklima. NAAF stiller sine fagfolk til rådighet, og sammen arbeider vi for kontinuerlig utvikling for kundene og miljøets beste. Test gjerne vår miljøkalkulator som beregner din klima og miljøgevinst.

Les mer på naaf.no

 

For mer informasjon kontakt:

Dag Hognerud

CEO i N3

T 98 28 61 51

epost dh@n3.no

 

Ansvarlig for samarbeidet hos NAAF, Hogne Skogesal: T 93 63 20 95 – epost Hogne.Skogesal@naaf.no

    Kontakt oss

    Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra N3.

    N3 utvikler og eier varemerkene Renholdssoner, N3zones og N3smart. Som markedsleder med over 25 års erfaring gjør vi det vi kan best; Å stoppe mest mulig smuss og fuktighet.

    Terms and conditions

    Personvernerklæring